Grote eikenboom met veel takken. Symbool voor jouw ontwikkeling en het workshopaanbod.

Workshop aanbod

Zowel aan particulieren, stichtingen, scholen en bedrijven bied ik workshops aan om met meer energie te leven en/of werken. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop voor iedereen die in een vast denkpatroon is terecht gekomen. Door creatieve en nieuwe denktechnieken leer je onbegrensd te denken.

Workshop Time Management om effectiever en efficiënter te leren werken, waarbij je toekomt aan dingen die belangrijk zijn.

Workshop Energie Management voor mensen die een burn-out willen voorkomen.

Workshop Energie Management specifiek voor mensen die chronisch minder energie hebben. Vaak wil je meer dan wat je werkelijk op een dag kan. Leer hoe je meer kan doen met minder energie, zonder jezelf uit te putten.

Combinatieworkshop Time Management en Energie Management. Leer hoe je effectiever en efficiënter kan werken, zonder jezelf uit te putten.

Online mogelijkheden

Het is ook mogelijk om de workshops online te volgen. Neem contact met me op om te bespreken wat voor jouw organisatie de beste optie is.

Locaties

Het is mogelijk om de workshops bij u op locatie te geven. Indien gewenst kan ik een locatie boeken. In de omgeving van Den Haag kan dit bijvoorbeeld in het mooie pand van BLOOM - House of Health vlakbij Den Haag Centraal of in de natuur bij Buitenplaats Molenwei.

Bewustwording en bekwaam worden

De workshops kunnen gebruikt worden ter inspiratie en bewustwording (korte variant van 30-60 minuten). Daarnaast bied ik ook uitgebreide varianten van meerdere uren en/of meerdere bijeenkomsten aan waarbij de deelnemers gaan oefenen in de eerste stap naar bekwaam worden (zie Praktische informatie bij elke workshop).

Klanten en doelgroepen

De workshops zijn niet alleen gericht op het voorkomen van een burn-out in het bedrijfsleven, ook zijn ze zeer bruikbaar voor studenten en patiëntgroepen om beter te leren omgaan met hun tijd en/of energie. Deze organisaties en stichtingen gingen je al voor:

  • Hersenletsel.nl / Transmuralis

  • mboRijnland

  • Nuon (Vattenfall)

  • TIO Hogeschool Rotterdam

  • Universiteit Twente

  • NAH café Nijmegen (Niet Aangeboren Hersenletsel)

  • VVAO Enschede