top of page

Tarieven coaching en mindfulness

Tarieven coaching

Een coachsessie wandelend door de natuur duurt 1-1,5 uur. Kijk onderaan deze pagina bij "aangepast tarief" als je het financieel krap hebt.

  • Vanaf € 1,- als je het financieel krap hebt

  • Kosten coachsessie voor particulieren: € 70,- 

  • Kosten coachsessie voor  bedrijven: € 95,- 

Tarieven mindfulness

Individuele mindfulness trainingen en groepswandelingen duren 1 uur. Kijk onderaan deze pagina bij "aangepast tarief" als je het financieel krap hebt.

  • Vanaf € 1,- als je het financieel krap hebt

  • Individuele mindfulness training € 55,-

  • Strippenkaart 3x mindfulness training € 145,- (6 maanden geldig)

  • Groepswandeling € 10,- p.p. (zie agenda voor de actuele data)

Bovenstaande bedragen zijn vrijgesteld van BTW.​ Klik hier voor de Algemene Voorwaarden. ​​Pinnen en betaling via Tikkie is mogelijk. 

Sessies worden in principe wandelend in de natuur gedaan op locaties in Rijswijk, Voorburg en Den Haag, zie ook Werkwijze. Er zijn aangepaste mogelijkheden wanneer je niet kan wandelen vanwege een beperking. 

Aangepast tarief voor mensen met beperkte financiële middelen

Ik ben de coaching gestart vanuit mijn missie "Be the reason someone smiles today".  Dit betekent dat ik juist ook coaching wil aanbieden aan degene die een glimlach heel hard nodig heeft, maar niet de financiële middelen heeft (zie ook mijn blog).

Mocht je het normale tarief niet kunnen betalen, geef dit gerust aan, dan kunnen we in overleg een ander tarief afspreken (met een minimum van € 1,- als symbolische bijdrage). Dit geldt zowel voor een eenmalige afspraak, als voor een traject van maximaal 5 afspraken. Dit kan ik elke week aan 1 persoon aanbieden.

tarieven.jpg
bottom of page