Tarieven

Gratis kennismaking

Misschien ben je benieuwd of wandelcoaching, natuurcoaching of een mindfulness training iets voor je is. Daarnaast is het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij mij als coach. Daarom bied ik een gratis kennismaking aan van 30 minuten op de locaties Rijswijk, Voorburg of online. Tijdens de kennismaking kan je me laten weten waar je tegenaan loopt en laat ik je weten wat ik voor je kan betekenen. 

Tarieven mindfulness

Individuele mindfulness trainingen geef ik tijdens een wandeling van 50-60 minuten op diverse locaties in Rijswijk, Voorburg en Den Haag. 

  • 1x mindful wandelen € 50,-

  • 5x mindful wandelen strippenkaart € 200,- (3 maanden geldig)

Tarieven coaching

Een coachsessie wandelend door de natuur neemt gemiddeld 1-1,5 uur in beslag. Kijk onderaan deze pagina bij "aangepast tarief" als je het financieel krap hebt.

  • Coachsessie voor particulieren: € 65,- voor 1-1,5 uur

  • Coachsessie voor  bedrijven: €90,- voor 1-1,5 uur

  • Online sessie:  € 35,- voor 25-30 minuten

Bovenstaande bedragen zijn vrijgesteld van BTW.​ Klik hier voor de Algemene Voorwaarden. ​​Pinnen is mogelijk. Online sessies dienen vooraf overgemaakt te worden.

Sessies worden in principe wandelend in de natuur gedaan op locaties in Rijswijk, Voorburg en Den Haag, zie ook Werkwijze. Er zijn aangepaste mogelijkheden wanneer je niet kan wandelen vanwege een beperking. 

Aangepast tarief 

Ik ben de coaching gestart vanuit mijn missie "Be the reason someone smiles today".  Dit betekent dat ik juist ook coaching wil aanbieden aan degene die een glimlach heel hard nodig heeft, maar niet de financiële middelen heeft (zie ook mijn blog).

Mocht je het normale tarief niet kunnen betalen, geef dit gerust aan, dan kunnen we in overleg een ander tarief afspreken (met een minimum van € 1,- als symbolische bijdrage). Dit kan ik aan maximaal twee cliënten per maand aanbieden.

tarieven.jpg