top of page

Winterworkshop 23 of 30 januari "Tijd voor verstilling: wat laat je achter en wat neem je mee?"


Leven volgens het ritme van de seizoenen

  • Heb je het gevoel dat je geleefd wordt?

  • Lukt het je niet om te bereiken wat je graag wilt?

  • Ben je te druk met heel veel dingen tegelijk of krijg je juist niets van de grond?

​Volg dan de workshops "Leven volgens het ritme van de seizoenen". Kom in een natuurlijke flow waarin je heel bewust keuzes maakt voor thema's die op dit moment belangrijk voor je zijn.


Rusten, zaaien, voeden en bloeien, oogsten en loslaten

Je kan in je leven niet constant blijven oogsten. Dit geldt voor alle thema's in je leven: werk, relaties, persoonlijke ontwikkeling, enz. Je hebt ook tijd nodig om tot rust te komen, waarna je bewust kan kiezen wat je wilt gaan ondernemen / zaaien. Daarna wordt het tijd om te ontdekken wat je tot volle bloei wil laten komen en wat hiervoor nodig is. Wat gevolgd wordt door oogsten en gaan loslaten.


Winterworkshop "Tijd voor verstilling: wat laat je achter en wat neem je mee?"

In de winter is het tijd voor stilte. Tijd om naar binnen te keren en de stilte op te zoeken. Welke gewoonte of welk gedrag wil je achterlaten? Wat van afgelopen jaar wil je behouden en meenemen? Dit kan gaan om inzichten, kwaliteiten, gedrag, materiële zaken en nog veel meer.


Tijdens de workshop van 2,5 uur wandelen we buiten in de natuur. Daarbij doen we diverse mindfulness oefeningen, meditaties en visualisaties en werken we beeldend en lichaamsgericht. Hierdoor kan je ontdekken en voelen wat jij op dat moment nodig hebt om verder te komen. Deze workshops organiseer ik 4x per jaar met een thema passend bij het desbetreffende seizoen.


Praktische informatie

Datum: Zondag 23 januari (Rijswijk) of zondag 30 januari (Den Haag) => kan je deze data niet? Neem dan contact met me op om te kijken naar andere mogelijkheden

Tijdsduur: 2,5 uur

Kosten: € 75,- p.p.

Minimum aantal deelnemers: 3

Maximum aantal deelnemers: 6

Locaties: alle workshops zijn buiten in de natuur. De workshops worden gegeven in Rijswijk (Elsenburgerbos) of Den Haag (Clingendael)


Op zondag 20 maart (Rijswijk) en zondag 27 maart (Den Haag) volgt de Lente workshop "Tijd om te zaaien: wat wil jij dit jaar in gang zetten?"


62 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page