top of page

Winter nieuwsbrief 2021-2022


Beste allemaal,


In deze nieuwsbrief:

Deze nieuwsbrief verstuur ik 4x per jaar. Laat het me weten als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Voel je vrij om de nieuwsbrief door te sturen naar iemand anders.

 

Terugblik 2021

Begin dit jaar heb ik er voor gekozen om al mijn coaching alleen nog maar buiten te geven. Wat was dit een goed besluit. Ik merk elke keer weer dat de natuur, wandelen en naast iemand lopen effectiever werkt dan binnen tegenover elkaar zitten te praten. De combinatie van natuurcoaching, mindfulness, beeldend- en lichaamsgericht werken helpt veel beter om uit je hoofd te komen, meer rust te ervaren en om te voelen waar het werkelijk om gaat. In november heb ik de bijscholing “Omgaan met rouw en verlies” gevolgd. Verlies in de breedste zin van het woord, denk hierbij o.a. aan: verlies van gezondheid, verlies van (zelf)vertrouwen, verlies van iets wat je dierbaar is.


Vooruitblik naar 2022

 • Nieuw aanbod: vier keer per jaar organiseer ik de workshops “Leven volgens het ritme van de seizoenen”, zie de toelichting verderop in deze nieuwsbrief.

 • In 2022 zal ik diverse gratis online workshops aanbieden om jouw welzijn te vergroten. Onder andere workshops energie management, time management, omgaan met beperkingen.

 • De wekelijkse mindfulness wandelingen in kleine groepen vinden in 2022 plaats op maandagochtend van 9:00-10:00 uur (andere tijdstippen zijn in overleg mogelijk).

 • Gewijzigde algemene voorwaarden: toevoeging van punt 2. Annulering of verplaatsen van een afspraak door Mogelijkhedencoach.

 • Vanaf januari 2022 ga ik een opleiding tot Loopbaancoach volgen.

 • Mijn tarieven blijven in 2022 ongewijzigd.

 

Workshops “Leven volgens het ritme van de seizoenen”

 • Heb je het gevoel dat je geleefd wordt?

 • Lukt het je niet om te bereiken wat je graag wilt?

 • Ben je te druk met heel veel dingen tegelijk of krijg je juist niets van de grond?

Volg dan de workshops "Leven volgens het ritme van de seizoenen". Kom in een natuurlijke flow waarin je heel bewust keuzes maakt voor thema's die op dit moment belangrijk voor je zijn.


​Je kan in je leven niet constant blijven oogsten. Dit geldt voor alle thema's in je leven: werk, relaties, persoonlijke ontwikkeling, enz. Je hebt ook tijd nodig om tot rust te komen, waarna je bewust kan kiezen wat je wilt gaan ondernemen / zaaien. Daarna wordt het tijd om te ontdekken wat je tot volle bloei wil laten komen en wat hier nog voor nodig is. Wat gevolgd wordt door oogsten en gaan loslaten.

Zondagochtend 23 januari (Rijswijk) en zondagochtend 30 januari (Den Haag) organiseer ik de Winter workshop “Tijd voor verstilling: wat laat je achter en wat neem je mee?”

 

Wat doe jij als er blubber op je pad ligt?

Ik plaats regelmatig een blog op mijn website: https://www.mogelijkhedencoach.com/blog

Hierbij de link naar een paar van mijn blogs:


Als je van te voren weet dat er letterlijk blubber op het pad ligt wanneer je een stuk buiten gaat wandelen, dan trek je van te voren regenlaarzen aan. Wanneer we op ons werk lang van te voren al zien aankomen dat er (figuurlijk) blubber op het pad ligt, dan blijven we met z’n allen vooral stug doorlopen. Dat onze schoenen nat, vies en koud worden, dat je enorm aan het ploeteren bent op schoenen die geen grip hebben, dat hoort er nu eenmaal bij. Toch?


Lees hier de rest van dit blog om je bewust te worden van dat je je kan aanpassen aan de omstandigheden: https://www.mogelijkhedencoach.com/post/blubber-op-je-pad

 

Agenda

– alle activiteiten vinden buiten in de natuur plaats -

 • Ma 03 jan - Wekelijkse mindfulness wandeling van 9:00-10:00 uur

 • Ma 10 jan - Wekelijkse mindfulness wandeling van 9:00-10:00 uur

 • Za 15 jan - Start basiscursus Mindfulness in de natuur

 • Ma 17 jan - Wekelijkse mindfulness wandeling van 9:00-10:00 uur

 • Woe 19 jan - Start basiscursus Mindfulness in de natuur

 • Zo 23 jan - Winter Workshop “Tijd voor verstilling: wat laat je achter en wat neem je mee?” In de winter is het tijd voor stilte. Tijd om naar binnen te keren en de stilte op te zoeken. Welke gewoonte, overtuiging of welk gedrag wil je achterlaten? Wat van afgelopen jaar wil je behouden en meenemen? Dit kan gaan om inzichten, kwaliteiten, gedrag, materiële zaken en nog veel meer. - locatie: Rijswijk (Elsenburgerbos)

 • Zo 30 jan - Winter Workshop "Tijd voor verstilling: wat laat je achter en wat neem je mee? - locatie: Den Haag (Clingendael)

 • Zo 20 mrt - Lente Workshop “Tijd om te zaaien: wat wil jij dit jaar in gang zetten?” - locatie: Rijswijk (Elsenburgerbos)

 • Zo 27 mrt - Lente Workshop "Tijd om te zaaien: wat wil jij dit jaar in gang zetten?" - locatie: Den Haag (Clingendael)

De volledige agenda staat op mijn website, hier kan je ook meer informatie vinden en je aanmelden.

 

Winter is de tijd van stilte

De winter is de tijd van stilte en verstilling. De tijd van donker en ook de tijd dat het licht weer gaat toenemen. Een tijd waarin de meeste mensen meer binnen zitten. Een tijd om naar binnen te keren en te voelen hoe het werkelijk met je gaat.


Ik wens je een mooie winter.

Hartelijke groeten,


Evelien Jonkers - Mogelijkhedencoach – 06 1644 2707 – mogelijkhedencoach@gmail.com

39 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page