Nieuwe website, nieuwe werkwijze

Welkom op de nieuwe website van Mogelijkhedencoach. Een compleet nieuwe lay-out, passend bij mijn nieuwe werkwijze. Vanaf dit voorjaar bied ik namelijk al mijn coaching buiten aan, wandelend in de natuur. Door in de buitenlucht te lopen, ontstaat er lucht, ruimte en beweging. Letterlijk en figuurlijk. Fysiek en mentaal. Ideaal voor iedereen die ergens in is vastgelopen. Mocht dit voor jou niet haalbaar zijn vanwege een beperking (fysiek, mentaal of qua energie), neem dan contact met me op om te bespreken wat jouw mogelijkheden zijn.


Mijn stijl van coachen is nog steeds praktisch, effectief en doelgericht. Misschien is het zelfs nog effectiever geworden door natuurcoaching. In plaats van alleen maar te praten (wat je weer kan vergeten), gebruik ik de natuur als beeld en metafoor tijdens het coachen. Een beeld onthouden de meeste mensen beter dan woorden. Door beelden begrijp je ook sneller en beter waar het echt om gaat.

12 weergaven0 opmerkingen