top of page

Rust in je hoofd nodig? Ga mee met een gratis mindfulness lunch-wandeling in RijswijkZit je momenteel veel thuis, kom je weinig buiten? Wil je meer rust in je hoofd?

Ga dan mee met één van de gratis mindfulness lunch-wandelingen van een half uur in november of december. Heb je liever een ochtendwandeling om 8 uur? Laat het me weten.


Laagdrempelig zorgen voor je welzijn

Vanuit mijn missie “Be the reason someone smiles today” bied ik deze wandelingen gratis aan. Ik vind het belangrijk dat iedereen op een laagdrempelige manier kan werken aan zijn of haar welzijn in een tijd die voor veel mensen best pittig is. Soms kan zoiets kleins al een verschil maken, doordat het een patroon doorbreekt. Tijdens de wandeling in stilte worden verschillende mindfulness-oefeningen gedaan. Hierdoor ontstaat er rust in je hoofd, lijf en gevoel.


Data mindfulness lunchwandelingen

Dinsdagen: 23 nov, 30 nov, 7 dec, 14 dec

Vrijdagen: 26 nov, 3 dec, 10 dec, 17 dec


Tijdstip: 12:15-12:45 uur


Startpunt: Centrum Oud-Rijswijk, op het pleintje voor de kerk (kruispunt Herenstraat – Kerklaan)


Aanmelden mindfulness lunchwandelingen

In verband met de huidige corona maatregelen wandelen we in kleine groepen van maximaal 5 personen op gepaste afstand van elkaar. Ik wil je daarom vragen om je vooraf aan te melden door een whatsapp-bericht te sturen naar: 0616442707.


Heb je liever een ochtendwandeling om 8 uur? Laat het me weten. Bij voldoende interesse is dit op maandag en/of vrijdag mogelijk.

37 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page