top of page

Gratis online workshops om jouw welzijn te vergroten


In 2022 zal ik diverse workshops gratis online aanbieden op mijn website. Waarom? Ik merk dat sommige mensen behoefte aan deze kennis hebben. Deze kennis kan ik natuurlijk overdragen tijdens een 1-op-1 coachsessie, maar dit is voor mij geen coaching geven. Zie onderstaande uitleg. Onderaan dit artikel geef ik een overzicht welke workshops je onder andere kan verwachten.


Verschil coaching en kennisoverdracht

Bij coaching vertel ik jou niet hoe je iets moet doen. De antwoorden komen namelijk vanuit jou, vanuit je onderbewuste. Ik help jou ontdekken wat jíj nodig hebt om verder te komen: waar loop je op dit moment tegenaan, wat is jouw grootste verlangen, welke blokkades zijn er, wat kan jou helpen en hoe kan je zelf weer verder. Daarbij kan kennis over een onderwerp zeker helpen, ik vind het alleen zonde om hier uren over te praten tijdens een coachsessie. Dus neem deze kennis in je op door de online workshops te volgen en doe er mee wat je wil. Loop je daarbij tegen blokkades aan of wil je onderzoeken waarom het niet lukt om iets te veranderen? Neem dan contact met me op voor een coachsessie in de natuur, ik wandel graag een stukje met je mee om te ontdekken wat voor jou gaat werken.


Workshop aanbod in 2022

In 2022 zal ik diverse workshops op mijn website online gaan aanbieden. Het workshop aanbod zal bestaan uit onderwerpen die helpen om jouw welzijn te vergroten:

  • Energie management: hoe kan je meer doen met minder energie. Voor iedereen die een energie beperking heeft, oververmoeid is en/of een burn-out wil voorkomen

  • Opgeladen of opgebrand: hoe kan je zorgen dat je weer oplaadt en hoe voorkom je dat je compleet uitgeput raakt

  • Time management: waar blijft de tijd? Voor iedereen die niet toekomt aan de dingen die ze graag willen doen en voor iedereen die gehaast leeft.

  • Omgaan met beperkingen na borstkanker of NAH (niet aangeboren hersenletsel) of een andere ziekte of letsel

  • Verander management: hoe krijg je jezelf of een ander gemotiveerd bij een verandering? Dit kan gaan om van alles: een verhuizing, een reorganisatie op je werk, een ongewilde verandering zoals een ernstige ziekte, een nieuwe baan, enz.39 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page