top of page

"Hoe plan jij je energie?" - Deel 3 gratis online workshop Energie Management

Deel 3 van de serie over Energiemanagement. Na het bekijken van deel 1 weet je waarom het beter is om jezelf niet uit te wringen en na deel 2 weet je wat het verschil is tussen time management en energiemanagement. In dit deel leg ik in 15 minuten uit hoe je een energieplanning kan maken. Zie onderstaande video voor deel 3 (tekst gaat door onder de video en soms duurt het even voordat de video geladen is).

Energieplanning maken

In dit deel is het tijd om te leren hoe je een energieplanning kan maken. Deze planning maakt inzichtelijk hoeveel energie je op maakt en hoeveel energie je weer bijvult. Je gaat zelf aan de slag met het maken van een energieplanning en word je bewust van de impact op je energie als er iets verandert in je planning.


Nuttig voor iedereen met minder energie

Deze workshopserie is nuttig voor iedereen die tijdelijk of chronisch minder energie heeft, vermoeid is, voor mensen die een burn-out hebben of willen voorkomen of mensen die al veel energie kwijt zijn aan ziekte, letsel, herstel, mantelzorg of bijvoorbeeld zwangerschap.


Deel 1 en 2 terug kijken

Heb je deel 1 gemist? Klik dan op onderstaande button voor de Inleiding Energiemanagement: Wring jij jezelf elke dag uit?

Heb je deel 2 gemist? Klik dan op onderstaande button voor Ren jij 4 marathons per dag? Het verschil tussen time management en energie management

Mocht je vragen hebben of ergens tegenaan lopen, neem dan gerust contact met me op.


21 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page