top of page

Zorg voor je eigen onderhoud: wanneer is jouw APK?Hoe vaak sta je er bij stil of alles in je leven nog klopt? Of kom je daar pas achter als het kapot is?


Het nut van een APK

We vinden het normaal dat we onze auto jaarlijks naar de garage brengen voor een APK. Een expert controleert of alles het nog goed doet en zo niet, dan kunnen we kiezen wat we willen: investeren in repareren of investeren in een andere auto.


Coaching om ergere schade te voorkomen

Best vreemd dat we een APK voor de auto normaal vinden, maar voor onszelf niet. Wij gaan pas naar een specialist als iets volledig kapot is (fysiek of mentaal). Veel schade kan echter voorkomen worden door een jaarlijkse APK bij een coach.


Controleren of er wat hapert

Onze gedachten overstemmen vaak ons lijf en gevoel, waardoor we niet opmerken dat er iets begint te haperen. Als coach help ik je stilstaan bij het hier en nu en te kijken en voelen wat er werkelijk speelt. Klopt dat nog met hoe jij je leven wilt? Zo ja, dan nemen we afscheid en zie ik je bij je volgende APK. Hapert er iets? Dan help ik je ontdekken welke keuzes je hebt: doorgaan met de hapering, investeren in repareren of investeren in iets nieuws. Door dit te doen, kan je grote schade op lange termijn voorkomen.


Zorg voor je eigen onderhoud, plan vandaag nog je APK


Meer informatie

Wil je meer weten? Klik dan op één van de onderstaande onderwerpen om meer informatie op mijn website te vinden:

29 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page