top of page

Waarom ik een aangepast coachtarief hanteer: “Be the reason someone smiles today”


Ik ben mijn coachingspraktijk in 2016 gestart vanuit mijn missie “Be the reason someone smiles today”. Ik wil zorgen dat je weer beter in je vel gaat zitten en je een glimlach bezorgen die van binnenuit komt. In deze blog leg ik uit wat mijn aangepaste tarief inhoudt voor mensen die het financieel krap hebben. Juist voor diegene die een glimlach heel hard nodig heeft, wil ik namelijk ook coaching kunnen aanbieden.


Zorgen om financiën

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om gekort te worden op je inkomen bij een langdurige tegenslag. Ik was net een paar jaar aan het werk toen ik te horen kreeg dat er een operatie nodig was, waarna de revalidatie een jaar zou duren. Hoe dan? Dat kon toch niet zomaar? Ik kon de impact nog niet overzien en had het daar best moeilijk mee. Daar bovenop kwam ook nog eens dat ik vanaf de eerste ziektedag meteen 30% werd gekort op mijn salaris. Mijn grootste zorg was of ik mijn vaste lasten en normale boodschappen nog kon betalen. Juist toen had ik behoefte aan iemand die me kon helpen omgaan met deze tegenslag. Maar kon en durfde ik daar op dat moment mijn geld aan uit te geven?


Aangepast coachtarief

Ik vind het belangrijk dat iedereen die een glimlach heel hard nodig heeft, toegang moet hebben tot een coach of andere vorm van begeleiding. Daarom kies ik er voor om een aangepast coachtarief te hanteren voor degene die er niet of beperkte financiële middelen voor heeft. Je hoeft me geen inzicht te geven in je financiën, Ik vertrouw op jouw eerlijkheid als je me aangeeft dat je een ander tarief wil betalen. In overleg kunnen we een lager bedrag afspreken (met een minimum van € 1,- als symbolische bijdrage). Deze glimlach kan ik aan 1 persoon per week aanbieden.


Meer informatie

Wil je meer weten? Klik dan op één van de onderstaande onderwerpen om meer informatie op mijn website te vinden:

79 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page