top of page

31 januari stopt Mogelijkhedencoach

Ik stop op 31 januari met mijn werk als Mogelijkhedencoach. Tijd om nieuwe paden in te slaan. Waar die me gaan brengen? Nog geen idee, maar ik ga het graag ontdekken.


In 2016 ben ik mijn coachingspraktijk gestart, maar toch paste dat niet helemaal bij me. Vooral omdat ik toen binnen, stil zittend en alleen maar pratend coaching gaf. Dit veranderde toen ik de opleiding tot Natuurcoach in 2020 ben gaan volgen. Wat was het mooi om mensen uit hun hoofd te krijgen en op een hele natuurlijke manier weer in contact te brengen met lijf en gevoel.


Toch kies ik er voor om nu andere wegen in te slaan. Eén daarvan is mijn nieuwe bedrijf Wensdoosje.nl . Daar komen veel dingen samen waar ik blij van word: zelf iets maken, creativiteit, ontwikkelen, nieuwe dingen bedenken, met m'n handen bezig zijn, iets van betekenis maken ("be the reason someone smiles today").


Ik wens je vele mooie ontdekkingen op jouw pad. Wie weet komen we elkaar nog eens ergens tegen.


Lieve groet,

Evelien

13 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page