top of page

19/26 maart Lente Workshop “Tijd om te zaaien: wat wil jij dit jaar in gang zetten?”Zondag 19 maart (Rijswijk) en zondag 26 maart (Den Haag) organiseer ik de Lente Workshop uit de serie “Leven volgens het ritme van de seizoenen” van 9:30-11:30 uur.

  • Heb je het gevoel dat je geleefd wordt?

  • Lukt het je niet om te bereiken wat je graag wilt?

  • Ben je te druk met heel veel dingen tegelijk of krijg je juist niets van de grond?

In de lente kan je heel bewust gaan kiezen wat je dit jaar wilt gaan ontdekken, ontwikkelen of veranderen. Ga je honderd dingen tegelijk proberen, waardoor je overal maar een klein beetje aandacht en energie aan kan geven? Of wil je graag één ding maximaal tot ontwikkeling brengen? Tijdens een visualisatie ga je ontdekken of er een verschil zit tussen wat je vanuit je hoofd vindt wat je moet doen en wat je vanuit jouw hart dit jaar het liefst in gang wil zetten. Door verschillende mindfulness oefeningen, beeldend en lichaamsgericht werken, kom je tot een keuze waar jij je goed bij voelt.


Praktische informatie

Tijdstip: 9:30 - 11:30 uur *

Kosten: € 55,- p.p.

Minimum aantal deelnemers: 3

Maximum aantal deelnemers: 7

Locaties: alle workshops zijn buiten in de natuur. De workshops worden gegeven in Rijswijk (Elsenburgerbos) of Den Haag (Haagse Bos of Clingendael)


De workshops duren gemiddeld 2 uur en zijn buiten in de natuur. Wil je deelnemen? Stuur me een mail (mogelijkhedencoach@gmail.com) of een Whatsapp-bericht (0633310273) om je aan te melden.


* De lengte van 2 uur voor de workshop is een gemiddelde. Ik voel aan wat tempo van de groep is en wat er op ons pad komt en hoeveel tijd daarvoor nodig is. Enerzijds ga ik het niet onnodig rekken om de tijd vol te maken terwijl het voor iedereen een afgerond geheel is. Anderzijds wil ik ook rustig de tijd nemen voor de afronding als het na 2 uur nog niet klaar is.


16 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page