Gratis online workshops en lezingen om jouw welzijn te vergroten

Zowel tijdens mijn werk in het bedrijfsleven, als tijdens mijn werk als coach heb ik diverse workshops ontwikkeld en lezingen gegeven, onder andere op het gebied van:

  • Energie management: voor iedereen die minder energie heeft en/of last heeft van (over)vermoeidheid

  • Time management

  • Denken in mogelijkheden

  • Omgaan met beperkingen, onder andere na NAH (niet aangeboren hersenletsel) en borstkanker

  • Verander management

Op deze pagina zal ik in 2022 video's publiceren van mijn workshops en lezingen. Ik bied de workshops gratis aan. Ik hoop dat dit jou verder kan helpen in waar jij tegenaan loopt. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met me op.

workshops.jpg

Omgaan met (overweldigende) emoties bij NAH

Deze lezing heb ik in oktober 2021 op verzoek van Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl tijdens een NAH bijeenkomst van Transmuralis gegeven. Tijdens deze lezing van 10 minuten vertel ik over de werking van je hersenen, het ontstaan van (overweldigende) emoties bij NAH en waar je wel of geen invloed op hebt.

Energie management

Ben je vermoeid, heb je minder energie? Dit kan zowel chronisch als tijdelijk zijn. Minder energie kan ontstaan na een ernstige ziekte, bij een burn-out maar ook na corona. Volg dan de workshop Energie Management om te leren hoe je meer kan doen met minder energie. In januari/februari 2022 komen de video's van deze workshop online beschikbaar en zal je ze op deze pagina kunnen bekijken.

Binnenkort

Bijna!

Nog even geduld: begin 2022 komen de video's van de workshop Energie Management online beschikbaar

Borstkanker: begeleiding door de jaren heen

Borstkankersymposium oktober 2021

Samen met Mary Groeneveld sprak ik op het Borstkankersymposium 2021 over "Begeleiding door de jaren heen". Mary en ik gingen met elkaar in gesprek over onze ervaring op het gebied van begeleiding rondom kanker, zowel tijdens de diagnose, behandeling en ook nadat de behandelingen zijn afgerond. Mary sprak vanuit haar ervaring als Verpleegkundig specialist oncologie vanuit de eerste lijn (huisartsenzorg) en ik sprak zowel vanuit mijn ervaring toen ik in 2012 op 30-jarige leeftijd borstkanker kreeg, als vanuit mijn ervaring als Mogelijkhedencoach waar ik o.a. mensen begeleid die met kanker te maken hebben.