Mindfulness training of wandeling in de natuur

Wil je angst, piekeren en/of stress verminderen? Mindfulness brengt rust in je hoofd, lijf en gevoel. Je zal merken dat mindfulness veel makkelijker gaat wanneer je buiten wandelt in de natuur. Ik geef zowel individuele mindfulness trainingen, als mindfulness wandelingen in kleine groepen. De data voor de groepswandelingen staan in de agenda.

Wil je weten of mindfulness iets voor je is en of ik je aanspreek als trainer? Luister dan naar onderstaand audio-fragment dat ik heb ingesproken met een korte bodyscan van 8 minuten. Kom je hierdoor tot rust? Maak dan nu een afspraak om te leren hoe je verschillende mindfulness oefeningen kan toepassen in je dagelijkse leven.

mindfulness bodyscan 8 minuten MogelijkhedencoachMogelijkhedencoach
00:00 / 08:22

Individuele mindfulness training in de natuur

Het voordeel van een individuele mindfulness training is dat er alle rust en ruimte is voor wat jij op dit moment nodig hebt. Komt er verdriet opzetten, heb je last van angsten of maak je je ergens zorgen om, dan kan dat er gewoon zijn. Ik zal je hierin begeleiden.

 

Tijdens de individuele training zal ik de mindfulness-oefeningen afstemmen op wat jij nodig hebt en wat jou het beste gaat helpen om weer tot rust te komen. Ik zal altijd aangeven hoe je ze in je dagelijkse leven kan toepassen, zowel thuis als op het werk. 

trots en tegenslagen.jpg

Mindfulness wandeling in kleine groepen

Wil je je dag ontspannen beginnen? Elke week organiseer ik op maandag mindfulness wandelingen in kleine groepen (max. 5 deelnemers) van 09:00-10:00uur in Rijswijk. Andere dagen en tijdstippen zijn in overleg mogelijk.

 

Tijdens deze wandeling in stilte doen we diverse mindfulness oefeningen in het Elsenburgerbos.

Wil je met je eigen groep (vrienden, familie, collega's) een mindfulness wandeling in de natuur volgen, neem dan contact met me op om een afspraak te plannen.

Contact.jpg

Tarieven Mindfulness training en wandeling

Ik geef alle mindfulness trainingen wandelend in de natuur. Zowel de individuele trainingen, als de groepswandelingen duren 1 uur. 

  • Vanaf € 1,- voor degene die het financieel krap heeft, zie "aangepast tarief"

  • Mindfulness groepswandeling € 10,- per keer

  • Mindfulness individuele training: € 50,- 

  • Strippenkaart 3x individuele training: € 135,-


Bovenstaande bedragen zijn vrijgesteld van BTW.​ Klik hier voor de Algemene Voorwaarden. ​​Pinnen of betalen via Tikkie is mogelijk. 

Aangepast tarief Mindfulness voor mensen met beperkte financiële middelen

Ik ben mijn coachingspraktijk gestart vanuit mijn missie "Be the reason someone smiles today".  Dit betekent dat ik juist ook coaching en mindfulness wil aanbieden aan degene die een glimlach heel hard nodig heeft, maar niet de financiële middelen heeft (zie ook mijn blog).

Mocht je het normale tarief niet kunnen betalen, geef dit gerust aan, dan kunnen we in overleg een ander tarief afspreken (met een minimum van € 1,- als symbolische bijdrage). Dit geldt zowel voor een eenmalige afspraak, als voor een traject van maximaal 5 afspraken. Dit kan ik elke week aan 2 personen aanbieden.