Mindfulness training, wandeling of cursus in de natuur

Wil je angst, piekeren en/of stress verminderen? Mindfulness brengt rust in je hoofd, lijf en gevoel. Ik geef alle mindfulness trainingen, wandelingen en cursussen buiten in de natuur, zowel individueel als in kleine groepen. De data voor de groepswandelingen staan in de agenda.

Wil je weten of mindfulness iets voor je is en of ik je aanspreek als trainer? Luister dan naar onderstaand audio-fragment dat ik heb ingesproken van een korte bodyscan van 8 minuten. Kom je hierdoor tot rust? Maak dan nu een afspraak om meer mindfulness-oefeningen te leren.

mindfulness bodyscan 8 minuten MogelijkhedencoachMogelijkhedencoach
00:00 / 08:22
trots en tegenslagen.jpg

Individuele mindfulness training in de natuur

Het voordeel van een individuele mindfulness training is dat er alle rust en ruimte is voor wat jij op dat moment nodig hebt. Komt er verdriet opzetten, heb je last van angsten of maak je je ergens zorgen om, dan kan dat er gewoon zijn. Ik zal je hierin begeleiden.

 

Tijdens de individuele training zal ik de mindfulness-oefeningen afstemmen op wat jij nodig hebt en wat jou het beste gaat helpen om weer tot rust te komen. Ik zal altijd aangeven hoe je ze in je dagelijkse leven kan toepassen, zowel thuis als op het werk. 

Mindfulness wandeling in kleine groepen

Wil je je dag ontspannen beginnen? Elke week organiseer ik op dinsdag, woensdag en/of zaterdag mindfulness wandelingen in kleine groepen (max. 5 deelnemers) van 10:00-11:00uur in Rijswijk. Andere dagen en tijdstippen zijn in overleg mogelijk.

 

Tijdens deze wandeling in stilte doen we diverse mindfulness oefeningen in het Elsenburgerbos.

Wil je met je eigen groep (vrienden, familie, collega's) een mindfulness wandeling in de natuur volgen, dan kan dit ook. Neem dan contact met me op om een moment te plannen dat voor jullie uitkomt.

Contact.jpg

Mindfulness cursus in de natuur

Ik geef een basiscursus en een vervolgcursus mindfulness. De cursus bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur en doen we wandelend en stilstaand in de natuur. Elke les wordt een ander thema behandeld en helpt je om tot rust te komen. Je leert nieuwe manieren om met moeilijke situaties om te gaan. Verder leer je hoe je zonder oordeel naar jezelf, naar je gevoel en naar anderen kan kijken.

 

Tijdens en na de cursus ervaar je meer ontspanning. Zowel je hoofd, lijf en emoties voelen rustiger. De cursus kan zowel individueel gevolgd worden, als in een kleine groep van maximaal 5 personen.

Tarieven Mindfulness training, wandeling en cursus

Ik geef alle mindfulness trainingen wandelend in de natuur. Zowel de individuele trainingen, als de groepswandelingen duren 1 uur. 

  • Vanaf € 1,- voor degene die het financieel krap heeft, zie "aangepast tarief"

  • Mindfulness groepswandeling € 10,- per keer

  • Mindfulness individuele training: € 50,- 

  • Strippenkaart 3x individuele training: € 135,-


Mindfulness cursus in de natuur (basiscursus en vervolgcursus)

  • Mindfulness cursus 4x 1,5 uur in een kleine groep € 155,- per persoon

  • Mindfulness cursus 4x 1,5 uur individueel € 265,-


Bovenstaande bedragen zijn vrijgesteld van BTW.​ Klik hier voor de Algemene Voorwaarden. ​​Pinnen of betalen via Tikkie is mogelijk. 

Aangepast tarief Mindfulness voor mensen met beperkte financiële middelen

Ik ben mijn coachingspraktijk gestart vanuit mijn missie "Be the reason someone smiles today".  Dit betekent dat ik juist ook coaching en mindfulness wil aanbieden aan degene die een glimlach heel hard nodig heeft, maar niet de financiële middelen heeft (zie ook mijn blog).

Mocht je het normale tarief niet kunnen betalen, geef dit gerust aan, dan kunnen we in overleg een ander tarief afspreken (met een minimum van € 1,- als symbolische bijdrage). Dit kan ik aan maximaal twee klanten per maand aanbieden.