Evelien Jonkers 

Ik ben Evelien Jonkers en ik ben mijn praktijk Mogelijkhedencoach gestart in 2016. Sinds 2021 ben ik gecertificeerd Natuurcoach. Mijn expertises zijn:

  • Balans vinden tussen denken, doen en voelen

  • Rust in je hoofd en (weer) in contact komen met je gevoel

  • In je kracht blijven of je kracht terugvinden

Woorden die mij omschrijven: levensgenieter, coach, tweelingzus, verbinder, TEDx-spreker, sportief, ervaringsdeskundige mbt ziekte en herstel (zie voor meer informatie mijn trots en tegenslagen) en natuurliefhebber. Van 2006 tot 2021 heb ik in het bedrijfsleven gewerkt op tactisch/ strategisch niveau als consultant en project/portfoliomanager. In die tijd heb ik veel medewerkers gecoacht op persoonlijke ontwikkeling. Ik ken de hectiek en hoge werkdruk van het bedrijfsleven goed en kan je daardoor goed begeleiden in de uitdagingen die jij op je werk ervaart.

Mogelijkhedencoach

Mijn praktijk Mogelijkhedencoach ben ik gestart in 2016. In eerste instantie richtte ik mijn coaching op mensen met een (ernstige) ziekte, beperking of letsel na een ongeluk. Dit is in de loop van de tijd uitgebreid naar een bredere doelgroep. Zowel mijn kracht om te denken in mogelijkheden, als mijn kennis en ervaring van de hectiek in het bedrijfsleven, trekt steeds meer mensen aan die kampen met een burn-out en mensen die om een andere reden zijn vastgelopen.

Coach en ervaringsdeskundige

Ik geloof in de kracht van coaching: ik help je ontdekken wat je misschien ergens diep van binnen al weet qua gevoel, maar waar je hoofd anders over denkt. Wanneer je zelf ontdekt waar je kracht en mogelijkheden liggen, werkt dit veel sterker dan wanneer ik jou ga vertellen hoe je iets moet doen. Toch zal ik waar nodig mijn kracht als ervaringsdeskundige inzetten op het gebied van ziekte, herstel en energie management. Dan gaat het (h)erkenning, begrip zonder woorden, praktische handvatten, het leren plannen van je energie of bijvoorbeeld geheugentraining. Het wiel hoef je natuurlijk niet zelf uit te vinden als het al bestaat.

Expert in Energie Management

Ik ben expert in Energie Management: hoe kan je meer doen met minder energie. Na hersenletsel op mijn 28e en borstkanker op mijn 30e heb ik me in dit onderwerp gespecialiseerd. Incidenteel geef ik workshops en lezingen op het gebied van energiemanagement. In 2018 heb ik een TEDx-talk gegeven "The bridge between you, a pack of yoghurt and preventing a burn-out". 

Ik ben aangesloten bij de NOBCO: de Nederlandse orde voor Beroepscoaches

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb.png
Evelien Jonkers.jpg